LiveScreen for ditt foretak

Vi er selv et selskap med kontorer i flere byer og forstår behovet til foretakseiere.
Dette er det du trenger

Fra 199,- NOK / mnd

En helt sikker løsning

fordi sikkerhet på nett er viktig


Vi bruker topp moderne sikkerhet og kryptering for at ingen skal kunne overstyre innholdet som vises på dine skjermer uten tillatelse.
Minimaskinen kan være tilkoblet internett med mobilt bredbånd og vil således være helt utenfor ditt interne nettverk.

Ulike roller og bidragsytere

ha full kontroll på hvem som kan oppdatere hvilken skjerm


 

Har du mange ansatte på forskjellige kontorer? Med LiveScreen kan du enkelt gi ansatte tilgang til det området du selv ønsker. Du kan for eksempel gi begrensede tilganger til en sekretær eller daglig leder på hvert kontor.

Du kan opprette grupper kontrollpanelet, som du tilknytter brukere og skjermer. Disse brukerene vil kunne oppdatere skjermer innad gruppen sin, og du som aministrator har full oversikt over aktiviteten som skjer i alle gruppene.

Rask publisering

Spre budskapet ditt uavhengig av din lokasjon


I dag gjør vi ikke alltid jobben vår fra kontoret. Det kan hende du er på reise, hytta, en kaffebar eller på den andre siden av verden.

Med LiveScreen har ikke din lokasjon noe å si så lenge du har tilgang til internett. Du kan oppdatere en slide, laste inn en powerpoint, skrive en melding og oppdatere dine skjermer raskt og enkelt.

Minst mulig krav til oppsett

enkel distribuering og oppsett av nye skjermer uavhengig av lokasjon


For at du skal kunne starte å bruke LiveScreen på din HD-TV, trenger du kun Dogu Connect. Det er vår spesialbygde minidata, som du kun trenger å koble til en HD-TV. Vi kaller det "plug & play", fordi til og med et barn kunne klart å installert det.

En arena for å skape kultur på tvers av kontorer

Selv om kontorene dine kanskje er spredd over hele verden, er det viktig å beholde sterke bånd mellom de ansatte. Ved å publisere bilder fra samlinger og nyheter fra selskapet til samtlige kontorer bygger du en bærekraftig kultur på tvers av kontor og landegrenser

En skjerm som fanger interessen over tid

Dersom din LiveScreen alltid er oppdatert med godt innhold, vil skjermene dine raskt bli et midtpunkt, og gi deg et stort publikum for firmaoppdateringer. Vær, nyheter, og innhold fra sosiale medier er en flott måte å holde skjermene dine automatisk oppdatert med nytt innhold 24/7.

Kombiner eksisterende dashboards med ny funksjonalitet

Legg opp egne dashboards og nettsider gjennom administrasjonspanelet og still selv inn hvor ofte det skal oppdateres. Skriv inn din URL, velg hvor ofte du vil oppdatere siden og lagre. Dine eksisterende dashboards vises nå på skjermene dine sammen med resten av innholdet.

Kom i gang

Koble Dogu Connect

Dogu Connect blir levert fullstendig konfigurert og klar til bruk. Når du har fått din Dogu Connect, kobles den til en eller flere TV-skjermer og et nettverk.

Lag slidene og publiser

Nå starter moroa! Logg inn på www.livescreen.no. Der kan du lage din første spilleliste med de slidene du ønsker å vise. Når du har gjort det kan du publisere.

Voilà!

Gratulerer! Skjermen din viser nå dine flotte slides, og kan bli oppdatert når som helst fra nettleseren din eller fra vår app.