Funksjoner

Fra 199,- NOK / mnd

Plakat


Administrer og lag dine egne plakater fra nettleser. Last opp ditt bilde og legg til tekst i administrasjonpanelet.

Sosiale medier


Vis frem dine profiler i sosiale medier på skjermen din enkelt. LiveScreen henter de siste oppdateringer så fort de er publisert på Facebook og Instagram, og legger de inn i et strukturert og vakkert design.

Video


Vi i Dogu er sikker på at vår videofunksjon er den beste som finnes for digital skilting. Enkel drag & drop opplasting av video, og vi konverterer din video automatisk til riktig format. Videoen lagres lokalt på Dogu Connect minidata for beste avspillingskvalitet. Ingen buffering og ustabile avspillinger.

Vær


Live værdata fra Meterologisk institutt for værmelding. LiveScreen henter din posisjon automatisk, eller du kan søke opp og definerte områder hvor du vil vise været fra. Viser også langtidsvarsel og graf for utvikling av været gjennom dagen. Du kan også legge til eget bakgrunsbilde for å tilpasning til din bedrifts markedsprofil.

Nettside


Legg opp din egen nettside som en egen slide på skjermen. Her ligger også muligheten for å skreddersy innhold til din skjerm. Har du viktig informasjon som du må ha kontroll på til enhver tid, kan en dedikert nettside skreddersys slik at innholdet blir presentert på skjerm på en profesjonell og ryddig måte.

QR-Kode


QR-kode i LiveScreen gir en kul effekt som vil gi skjermene dine sin fortjente oppmerksomhet. Når QR-koden blir skannet fra en mobil, viser LiveScreen automatisk en ny slide. Denne funksjonen kan bli brukt til konkurranser, personalisert informasjon, en video, rabattkode, eller annet kreativt innhold.

Tidstyring


Din LiveScreen vil være synlig hele døgnet, men ditt publikum kommer til å endre seg gjennom dagen. Derfor har vi laget LiveScreen slik at du kan velge når på dagen innholdet ditt skal endres. LiveScreen fungerer perfekt for å distribuere tidsavgrensede kampanjer raskt. Legg opp en spilleliste med nytt innhold og når den skal vises for målrettet reklame og informasjon.

Rullerende nyheter


Med LiveScreen kan du vise rullerende nyheter på den nederste delen av skjermen din. Velg mellom nyheter fra NRK, selvvalgte Twitterprofiler, eller dine egne meldinger for å gjøre din skjerm mer livlig.

Brukertilganger


Markedsavdelingen består som regel av mer enn én person, i tillegg kan det være ivrige bidragsytere på lokale steder i organisasjonen. Gi dem tilgang og restriksjoner etter behov. Sett sammen spillelister med ulikt innhold tilgjengelig for lokale administratorer, eller for tidsavgrensede perioder.

Mobilapplikasjon


Vis og skjul innhold med vår mobilapplikasjon. Native app som du kan laste ned gratis fra Google Play for android, og App store for IOS. Du kan også gjøre enkle endringer som å legge ut nye rullerende beskjeder rett fra appen og endre radiokanal samt twitter og nyhetsfeed. 

Dogu Connect


Dogu Connect er en kraftig, men liten og lett minidata, som du enkelt kan ta med deg på reise. Dogu Connect krever ingen vedlikehold da den oppgraderer seg selv over natten, kobler seg på internett igjen om nettet blir borte, og restartet seg selv ved strømbrudd. Du kan føle deg helt trygg, vi har alt under kontroll.

Sikkerhet


All kommunikasjon til og fra Dogu Connect'en er sikret ved hjelp av HTTPS (Comodo PositiveSSL 128-bit kryptering). Ved å benytte seg av moderne webteknologi slipper du omfattende oppkoblingsprosedyrer, og du kan koble rett fra ditt private nettverk uten å forandre noe i brannmurinstillingene. For å imøtekomme de mest restriktive sikkerhetsmiljøene kan vi også levere Dogu Connect med mobilt bredbånd.