LiveScreen for Messer & Arrangement

LiveScreen har vært tilstede på flere messer og arrangement
vi vet hva du trenger

Fra 199,- NOK / mnd

Et system som er portabelt

slik at du kan ta med deg Dogu Connect hvor som helst


Dogu Connect er en meget kraftig, men samtidig liten og lett maskin, som enkelt kan tas med i bagasjen. Det beste er at LiveScreen kommer med mobilt bredbånd inkludert, noe som gjør den perfekt til å bruke på reise.

Engasjer publikummet ditt

Lag et insentiv for at besøkende skal spre ditt budskap viralt gjennom sosiale medier


LiveScreen viser siste bilder fra Instagram, tweets og innlegg på Facebook helt automatisk. Lag en konkurranse og tilby en arena som synliggjør bidragsyterne! 

Tidsstyr innholdet ditt

Lag et tidskjema basert på eventet sitt program


Legg opp innhold på forhånd som er stilt inn på når foredragsholdere er på scenen. Bruk applikasjonen til å styre skjermen din under eventet.

Enkel administrering av innhold

LiveScreen krever ingen programvare og all administrering kan enkelt og intuitivt gjøres i hvilken som helst nettleser. Uavhengi av hvor du er i verden kan du kontrollere dine skjermer, tidskjema, spillelister, lage slides, og mye mer.

Et system som fungerer når arrangementet er ferdig også

Opprett en egen spilleliste med innhold som passer perfekt på kontoret.
Vis siste nyheter, oppdateringer fra sosiale medier, værmelding, og viktig informasjon ved å koble Dogu Connect til en hvilken som helst HDTV på kontoret. 

Enkel administrering av innhold “on-site”

Vis og skjul innhold med vår mobilapplikasjon, og legg til nytt innhold enkelt med hvilken som helst PC gjennom nettleseren.

Kom i gang

Koble Dogu Connect

Dogu Connect blir levert fullstendig konfigurert og klar til bruk. Når du har fått din Dogu Connect, kobles den til en eller flere TVskjermer og ett nettverk.

Lag slidene og publiser

Nå starter moroa! Logg inn på www.livescreen.no. Der kan du lage din første spilleliste med de slidene du ønsker å vise. Når du har gjort det kan du publisere.

Voilà!

Gratulerer! Skjermen din viser nå dine flotte slides, og kan bli oppdatert når som helst fra nettleseren din eller fra vår app.