LiveScreen for din kjede

LiveScreen ble bygget opp på nytt fra grunnen av nettopp for å være markedets foretrukne løsninger for kjeder.
Vi vet hva du trenger

Fra 199,- NOK / mnd

En enkel løsning

distribuer til lokasjoner uavhengig av landegrenser


Din kjede har mange salgspunkter enten nasjonalt eller internasjonalt, derfor er det viktig at du har en løsning som lett kan bli distribuert og instrallert.

For at du skal kunne starte å bruke LiveScreen på din HD-TV, trenger du kun Dogu Connect. Det er vår spesialbygde minidata, som du kun trenger å koble til en HD.TV. Vi kaller det "plug & play", fordi til og med ett barn kunne klart å installert det.

God support

dine forespørsler blir alltid raskt behandlet


Vi har ingeniører tilgjengelig på chat hverdager mellom 09-17 og tilbyr også telefonsupport og utvidede SLA for helger og helligdager. Du finner vår supportchat i LiveScreens dashboard, noe som gjør det mulig å få tak i en av ingenørene våre i løpet av sekunder under kontortiden. Utenfor kontortiden er support e-posten alltid tilgjenglig, og du kan forvente at vi svarer superraskt.

Tidsstyrt innhold

tilpass skjermene dine til hvem som ser de


Din LiveScreen vil være synlig hele døgnet, men ditt publikum kommer til å endre seg gjennom dagen. Derfor har vi laget LiveScreen slik at du kan velge når på dagen innholdet ditt skal endres. 

LiveScreen fungerer pefekt for å distribuere tidsavgrensede kampanjer raskt. Legg opp en spilleliste med nytt innhold og når den skal vises. Med Livescreen kan du tilpasse innholdet ditt til den tidsrammen du selv ønsker.

Spillelister

Lag spillelister til forskjellige anledninger


Vi har bygd opp LiveScreen fra bunnen av, og spillelistene var en av motivasjonene til dette. Ved å gi brukerene muligheten til å lage spillelister som kan bli lagt inn i flere skjermen på samme tid, har vi redusert tiden du bruker på å administere skjermene for hele organisasjonen.

Du kan sette sammen spillelister med ulikt innhold tilgjengelig for lokale administratorer eller for tidsavgrensede perioder.

Rask publisering

Fjernstyring av innhold uavhengig av lokasjon


For oss er dette en selvfølge - i dag gjør vi ikke alltid jobben vår fra kontoret. Det kan hende du er på reise, hytten, en kaffebar, eller på den andre siden av verden.

Med LiveScreen har ikke din lokasjon noe å si så lenge du har tilgang til internett. Du kan oppdatere en slide, laste inn en powerpoint, skrive en melding, og oppdatere dine skjermer raskt og enkelt.

Tilpasset design

Bistand til design og skreddersøm av slides med live innhold


Selskapet bak LiveScreen, Dogu AS, leverer en rekke tjenester innen utvikling av nettsider og mobilapplikasjoner. Våre utviklere og designere er tilgjengelig for å bistå med unikt innhold skreddersydd til dere.

En løsning som ivaretar sikkerheten

Vi bruker topp moderne sikkerhet og kryptering for at ingen skal kunne overstyre innholdet som vises på dine skjermer uten tillatelse.
Minimaskinen kan være tilkoblet internett med mobilt bredbånd og vil således være helt utenfor ditt interne nettverk.

En løsning i kontinuerlig utvikling for å imøtekomme nye trender

LiveScreen er en såkalt “software as a service”. Det innebærer at vi kontinuerlig jobber med å forbedre funksjonalitet og innhold. Nye versjoner kommer automatisk og dere har alltid siste versjon.

Miljøvennlig tilnærming til markedsføring

Det tar både mye tid og papir å få opp nye kampanjer med tradisjonelle plakater. Med et nettverk av digitale skjermer får man mindre administrasjon og en miljøvennlig tilnærming til markedsføring

Kom i gang

Koble Dogu Connect

Dogu Connect blir levert fullstendig konfigurert og klar til bruk. Når du har fått din Dogu Connect, kobles den til en eller flere TVskjermer og ett nettverk.

Lag slidene og publiser

Nå starter moroa! Logg inn på www.livescreen.no. Der kan du lage din første spilleliste med de slidene du ønsker å vise. Når du har gjort det kan du publisere.

Voilà!

Gratulerer! Skjermen din viser nå dine flotte slides, og kan bli oppdatert når som helst fra nettleseren din eller fra vår app.